Betrouwbaar, innovatief & uniek


 Een team
waar Wij trots op zijn.


Wij vormen een jong en hecht team dat, dankzij onze creatieve denkwijze en uitgebreide netwerken, jouw festival omtovert tot een unieke belevenis.  Ons motto is daarom ook

''sharing moments creating memories''


event8-playbuttonevent8-playbutton2

Jullie evenement, onze expertise   

samen voor succes! 


500

completed projects

15

original concepts

100

regular customers

5

years of experience

Bedrijfsfestivals.nl Wij organiseren evenementen & festivals vanuit een passie.


In het bruisende hart van onze organisatie bevindt zich niet alleen een veelzijdige locatie voor bedrijfsfestivals en evenementen, maar ook een schat aan ervaring in het organiseren van diverse soorten bijeenkomsten, groot en klein. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes vol spannende activiteiten, betoverende bruiloften, formele zakelijke evenementen, grootschalige sportmanifestaties, intieme verjaardagsvieringen, of doelgerichte zakelijke vergaderingen; wij hebben de expertise om elk moment memorabel te maken.


Als gepassioneerde organisatie hebben we onze krachten gebundeld en uitgebreid gebrainstormd over de toekomst van evenementen. Gezamenlijk hebben we besloten om zakelijke evenementen naar een hoger niveau te tillen door de lancering van compleet georganiseerde bedrijfsfestivals in alle denkbare vormen en maten. Wat ons werkelijk uniek maakt, is  om samen met de klant te werken aan het ontwerpen van een festival dat volledig aansluit bij hun visie en wensen. Via diverse brainstormsessies scheppen we een uniek concept dat langdurig herinnerd zal worden.

Met een uitgebreid netwerk, een professioneel team en een overvloed aan mogelijkheden binnen handbereik, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elk gezelschap en budget. Of het nu gaat om het creëren van een bedrijfsfestival vol innovatie en creativiteit of het organiseren van een corporate evenement dat naadloos aansluit bij uw zakelijke doelen, wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken. 


Dus, ben je op zoek naar een betrouwbare partner om de organisatie van jouw bedrijfsfestival uit handen te geven? Zoek niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op door ons uitgebreide contactformulier in te vullen. Vanaf het allereerste moment nemen wij jouw wensen serieus en hanteren we de juiste denkwijze om jouw bedrijfsfestival tot een groot succes te maken.

Zodra het eerste contact is gelegd, gaan wij direct aan de slag. We starten met een inspirerende brainstormsessie, waarin we samen met jou de contouren van het festival schetsen. Jouw inbreng als organisatie is van onschatbare waarde, en we streven ernaar om gezamenlijk het leukste bedrijfsuitje te organiseren. 

Een eigen locatie op het strand!

Beachclub SunSea in Wijk aan Zee is de perfecte locatie voor jouw bedrijfsfestival. Met een prachtig evenementenstrand voor de deur, gratis parkeergelegenheid en drie ruime zalen bieden we een unieke setting. Het privilege om het festival direct voor de deur te bouwen, in combinatie met onze sfeervolle strandtent en een ondergaande zon, vind je nergens anders!

Maak een afspraak en plan samen met ons jouw unieke evenement

Wij staan voor uw klaar!

Koen Witte


+61 (0) 3 8376 6284

Koen@bedrijfsfestivals.nl


Waarom klanten kiezen voor  bedrijfsfestivals.nl lees je hier onder: 


Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint velit officia consequat duis enim velit mollit exercitation veniam.

Kristin Watson / CEO, Rome

Ready to have some fun?

Get in touch with us!